01
september
2016

ECDL Advanced

Voor ECDL Advanced certificaat heeft u 1 ECDL Advanced modules nodig.
U heeft hierbij de keuze uit de volgende modules:

Advanced Tekstverwerken
Deze module heeft betrekking op vaardigheden voor professioneel gebruik van een tekstverwerkingsprogramma. Bijvoorbeeld het gebruik van velden, formulieren en templates

Advanced Spreadsheets
Deze module is voor gevorderde kennis van spreadsheets. Bijvoorbeeld de analyse van tabellen, voorwaardelijke opmaak of aangepaste getal notatie. 

Advanced Databases
In deze module wordt verwacht dat een kandidaat zowel een database, tabel en een query kan maken. Ook moet de kandidaat begrijpen wat een formulier is en kan hierin records invoeren, bewerken en verwijderen. 

Advanced Presentaties
In deze module gaat het om geavanceerde vaardigheden zoals film en geluid invoegen, data link insluiten en het gebruik van aangepaste voorstellingen/animatie. 

ECDL Advanced certificaat
Met de Advanced certificaten bewijst u uw vergevorderde kennis in het gebruik van de Office programma’s. Het slagen in een Advanced module geeft u automatisch recht op het overeenstemmende Advanced certificaat. Het is niet vereist om al een kregen ECDL certificaat te bezitten. U kan de gedetailleerde inhoud van de examens van de 4 Advanced modules terugvinden in de ECDL Advanced Syllabus.

Klik hier voor de Advanced Tekstverwerken Syllabus van ECDL
Klik hier voor de Advanced Spreadsheets Syllabus van ECDL
Klik hier voor de Advanced Databases Syllabus van ECDL
Klik hier voor de Advanced Presentaties Syllabus van ECDL