13
mei
2015

Tip: De opmaak kopiëren met "het kwastje" d.m.v. dubbelklik

geldt voor alle versies Word, Excel, Outlook, ..

U kunt Opmaak kopiëren/plakken (het verfkwastje) gebruiken om de opmaak (zoals opvullingen of randen) van een object, tekst of cellen te kopiëren in een Microsoft Office Excel-werkblad, Outlook mail of Word.

verfkwastje

Als u de opmaak wilt kopiëren naar meerdere objecten, cellen of tekstselecties, dubbelklikt u op verfkwastje.

18
maart
2015

Gemeenten Noord en Midden Limburg kiezen voor IP CTC Venlo

IP CTC Venlo partner van de Gemeenten in Limburg

limburg

 

IP CTC Venlo wordt telkens weer als partner gekozen voor het opleiden van het personeel van de Gemeenten in Noord- en Midden Limburg. Naast het personeel sturen de Gemeenten ook hun cliënten in het kader van verbetering van de positie op de arbeidsmarkt naar IP CTC Venlo. 

De reden hiervoor is dat men bij IP CTC Venlo dagelijks kan beginnen met de cursussen en men op een geheel eigen manier efficiënt leert werken met de Microsoft office programma's zoals Word, Excel en Outlook. De deelnemers worden individueel begeleid zodat elke deelnemer op zijn eigen tempo de training kan doorlopen op de momenten dat het hem/haar uitkomt.  

Zo heeft IP
CTC Venlo in de laatste jaren opleidingen verzorgd voor de Gemeente Venlo, Gemeente Peel en Maas, Gemeente Helden, Gemeente Beesel (Reuver), Gemeente Venray, Gemeente Maastricht, Gemeente Roermond, Gemeente Leudal, Gemeente Weert, Gemeente Horst aan de Maas, Gemeente Bergen en Gemeente Gennep.   

10
juni
2014

IP Campus

Van IP Computer Training centrum naar IP Campus Venlo

 ipcampus


IP Computer Training centrum bestaat 100 jaar en zoals al eerder aangekondig gaat dat dit jaar gevierd worden. Vanaf heden mogen wij u onze nieuwe naam IP Campus Venlo presenteren. Deze nieuwe naam is gekozen omdat deze beter bij ons productenaanbod past. Wij geven inmiddels niet meer alleen pc trainingen maar zijn een campus waar u terecht kunt voor secretaresse opleidingen, taaltrainingen, examens en nog veel meer. Ons volledig aanbod aan producten zullen wij u binnenkort presenteren op onze nieuwe webite.

06
september
2013

Cursus Excel Expert

 

excel,expert,cursus,training,draaitabellen,scenarios,doelzoekenDe expert training is gemaakt voor degene die het onderste uit de kan willen halen met Excel. Diverse geavanceerde opties van Excel worden hierin behandeld.

15
april
2015

Tip: automatische afwezigheidsmail maken in Outlook

geldt voor de versies 2003, 2007 en 2010

Als u Outlook gebruikt met een Microsoft Exchange Server-account, kunt u Automatische antwoorden (de Afwezigheidsassistent) gebruiken om te reageren wanneer iemand u een e-mailbericht stuurt. Wanneer u echter geen Microsoft Exchange server gebruikt is dit ook mogelijk al moeten er dan wat meer handelingen voor worden gedaan. Hier leggen wij u uit hoe dit te realiseren.

13
september
2014

Leren werken met Excel?

Altijd al willen leren werken met excel. Kijk dan nu snel op onze actie pagina.

Klik hier

10
oktober
2013

Nieuw in Excel 2013

Gratis tips office 2013

Het eerste wat opvalt als u Excel opent is de gloednieuwe interface. Deze is niet alleen duidelijker, maar ook ontworpen om u te helpen snel professioneel ogende resultaten te bereiken. U treft veel nieuwe functies aan die u in staat stellen door de getallen heen te kijken en een meer overtuigende weergave van uw gegevens te maken om zo tot betere en beter onderlegde beslissingen te komen.